Berichtje van Saar

29-11-2023 · Saar - Bootsman Zeeleeuw 222
De 222 roeit in een vlet door de haven van bergen op zoomDe 222 roeit in een vlet door de haven van bergen op zoom

Hee,


Emma vroeg of ik iets wilde schrijven voor de wervelwind. Natuurlijk wil ik dat! Ik ben dit jaar bootsman geworden van de 222 en ik vind het super leuk! Ik heb ook een enorm gezellige bak dus dat maakt het nog veel leuker.

Ik weet ook nog goed wanneer ik als bootsman werd gevraagd. Ik was op vakantie en zat in een restaurant, een mevrouw was aan het uitleggen wat alles betekende en na 1 gerecht werd ik gebeld door megan. Ik was zo blij en enthousiast dat ik de rest van het verhaal niet heb gehoord en toen ze weg was heb. Ik heb gelijk megan teruggebeld en toen vertelde ze het. Mijn dag kon niet meer stuk!


Groetjes van Saar!


Meer artikelen